szentesigaleria

   SZENTESEN KIÁLLÍTOTT ALKOTÓK -  LEXIKON KÉPGALÉRIA  

A, Á - B - C - CS - D -E, É - F - G - GY - H -I, Í - J - K - L - LY - M - N - NY - O, Ó - Ö, Ő -P - Q - R - S - SZ - T -TY - U, Ú - Ü, Ű - V - W - X - Y - Z - ZS


 

 

KIÁLLÍTÁS NAPLÓ

- 1970 - 2003 - 2004 - 2005

- 2006 2007 - 2008 - 2009

- 2010 - 2011 - 2012 -  2013

- 2014 - 2015 - 2016 - 2017-

 - 2018 - 2019 -


Kiállítás mustra, 65 oldalas összeállítást a 2019-es időszaki kiállításokról és róluk megjelenő újság cikkekről. A képre kattintva PDF formátumban letölthető


 

39 oldalas összeállítást, amely áttekinti a 2018-as időszaki kiállításokat és róluk megjelenő újság cikkeket. A képre kattintva PDF formátumban letölthető.


 

 

ÚJ VIRTUÁLIS GALÉRIÁK
(a képre kettintva a galéria elérhető)

Évszázados tradíciók

"metszéspont"
kiállítás a Tokácsli Galériában

TITANIC kiállítás
Budapest

Mihály Gergely festménykiállítása

 
Számláló
Indulás: 2017-01-02
 

pdf

PDF

 
S
S : Stekly Zsuzsa

Stekly Zsuzsa


Stekly Zsuzsa (Bonyhád, 1954)

A TE DEUM a mise zárótétele a hálaadás. Amikor az ember már túljutott élete zenitjén, mi más dolga is lehetne, mint a hálaadás? Amikor egy igazán sikeres életpálya van mögötte, amikor mindent megkapott, amit elképzelt, és már minden nap ajándék, akkor nem marad más, csak a köszönet szavai.

Köszönöm Uram, hogy szerető családba születtem, hogy anyám, apám, testvéreim meleg szeretettel vettek körül. Hogy ebből az fészekmelegből talán én is átadhattam valamit enyéimnek. Köszönöm férjem évtizedek óta tartó biztató szeretetét, hogy segít, és mindig támogat, hogy a legjobban tudjam kivitelezni elképzeléseimet. Köszönöm remekbe sikerült gyermekeimet és az újabb kisunokánkat, aki beragyogja a mindennapjainkat. A családom boldogsága a lelkibékém egyik oszlopa. Hálás vagyok Uram néhány igaz barátomért és hit ajándékáért, hogy soha nem érzem magam egyedül.

Köszönöm, hogy tanítványaimnak tovább adhattam sok mindent az elképzeléseimből, és

igényesen végzik a megkezdett utat.

Köszönöm, hogy mindig meghallgatsz és köszönöm sugallataidat. Amikor egy új munkába kezdek, mindig válaszolsz a kérdésre, Uram hogy csináljam, hogy lesz a legjobb? Minden alkalommal, amikor kinyitom a kemence ajtót, már tudom, hogy nem kell aggódnom, jól sikerült az égetés, hiszen velem vagy. így aztán minden alkotás imádság, a Teremtő dicsérete, hiszen amíg egy képen dolgozom, folyamatosan együtt vagyunk, érzem a jelenléted, a kisugárzásod és mire a mű elkészül, már megbeszéltünk mindent. Hálás szívvel köszönöm Uram!

Soli Deo Glória!


Önálló kiállítása Szentesen.

 "Te Deum" tűzzománc kiállítás, Tokácsli Galéria (2020. február 06-29.)

 
ARCKÉPCSARNOK
 
KIÁLLÍTÁS KÉPGALÉRIA
 
Tartalom

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!